Cara melayan suami di ranjang @ kamar
Khusus untuk wanita di luar sana yang bergelar isteri. Ingin tahu cara terbaik melayan suami di kamar? Jawapannya pastilah dengan memberikan persembahan dan layanan terbaik sedaya mampu di kamar anda! Suami yang gembira di kamar pastinya akan menghargai anda dan memberikan yang terbaik pula sebagai suami. 

Jagalah penampilan diri dan maintain aset yang anda miliki. Yang paling penting juga, kena pandai jaga hati suami. Jangan sesekali menolak ajakan suami jika suami sudah memberi signal untuk bersama, kerana akan mengakibatkan suami meradang dan memendam rasa. Sukar untuk di pujuk, bahkan kalau anda silap masak sekalipun dia boleh tahan sabar, tapi kalau bab hubungan kelamin, jangan sesekali ambil mudah. Hal-hal yang kecil boleh menjadi punca perbalahan yang melarat pula.

Jangan terus sahaja tidur dan membiarkan suami terkapai-kapai kelemasan. Jika anda terlalu mengantuk sekalipun, mintalah izin dahulu dari suami sebelum tidur nyenyak. Suami yang bertimbang rasa biasanya akan memujuk isteri agar "menunggu" dahulu. Suami biasanya mempunyai ego yang agak tinggi, jadi jika isteri sudah tidur dia akan merasa keberatan untuk mengejutkan isteri semata-mata mahu melempiaskan hajatnya. Suami biasanya hanya akan menggunakan bahasa tubuh apabila dia mahukan hubungan seks dengan isterinya.

Penampilan diri mestilah senantiasa terjaga. Pakai haruman, cukur bulu-bulu yang tak perlu, dan pakailah perhiasan terbaik. Suami juga suka melihat isterinya sentiasa seksi di bilik tidur. Pakailah baju tidur yang terbaik dan seksi agar suami akan sentiasa "berselera" melihat anda. Jaga berat badan dan selalulah memakai wangian. Cuba amalkan pemakanan sihat seperti pengambilan kolagen agar anda sentiasa awet muda dan ramping selalu.

Bagaimana pula dengan penjagaan alat sulit anda? Ia juga faktor mustahak agar suami sentiasa terangsang dan nikmat bila bersama anda. Buah dada perlulah sentiasa kencang dan montok. Kalau dah mula kendur cepat-cepatlah guna krim payudara FC. Buah dada yang mantap mampu menambah ghairah sang suami. Selain itu buah dada mampu menjadi bahan aksi pemanas yang mempelbagaikan teknik hubungan suami isteri. Jadi suami taklah mudah merasa bosan dengan rutin seks yang sama setiap masa.

Lagi satu ialah alat sulit yang satu tu. Kadang-kadang ia kering dan suami susah nak "tembus". Gunakanlah Kamasutra losyen jika anda menghadapi masalah kekeringan. Jika anda inginkan faraj yang lebih mantap, ketat dan padat, kami ada jawapannya di sini dengan V series.

V Suci untuk membersihkan manakala V segar untuk semburan alat sulit wanita. Ia membantu mengetatkan alat kewanitaan, menambahkan rasa ghairah untuk hubungan kelamin yang lebih intim. Juga bertindak sebagai pelinciran untuk masalah kekeringan kewanitaan. Yang lebih istimewa, ia juga menjadikan alat kewanitaan lebih ketat dan kemutan yang kuat dan mantap.
Isteri yang pandai menjaga penampilan diri akan di sayangi suami. Isteri yang memberikan layanan terbaik untuk suami juga akan menyebabkan suami menghargai isteri. Bagaimana pula dengan layanan isteri terhadap suami di kamar tidur? Jika isteri dapat memuaskan suami, suami akan tenang menghadapi hari hari yang mendatang dengan dugaan hebat di luar rumah dan di tempat kerja.

Betul ke isteri gersang suami tak sayang?

Bila isteri sudah gersang (dari segi seks) adakah suami akan masih sayang padanya? Tentulah jawapan secara jujurnya suami akan menjadi kurang kasih sayang dan juga kurang mesra lagi. Mungkin dia masih akan melayan anda dengan baik, tapi ada sesetengah suami (terutama yang berduit) akan mula menggatal mencari perempuan di luar. Ini adalah hakikat yang wanita perlu akui.

Lazimnya, apabila isteri sudah bersalin dan melahirkan 2, 3 dan seterusnya bilangan anak tentulah dia tidak lagi sehebat zaman anak dara. Mahu tak mahu dia perlu akui yang dia tidak mampu memiliki daya untuk memberikan persembahan yang terbaik untuk suaminya seperti pada zaman mula-mula kahwin dahulu.

Isteri mestilah lakukan sesuatu untuk menjaga penampilan diri dari segi luaran dan yang lebih mustahak ialah dari segi dalaman. Maklumlah bila sudah lama berkahwin, mana-mana lelaki pun akan mudah merasa jemu dengan apa yang ada. Apatah lagi jika isteri mula bertambah berat badan dan sudah tidak kelihatan menarik lagi pada pandangan suami.

Wanita berusia sebenarnya masih boleh menakluk suami jika dia menjaga penampilan diri dan kesihatan dalaman. Pelbagai kaedah tradisional dan moden boleh di lakukan untuk menjaga penampilan diri baik luaran atau dalaman. Kalau kulit dah mula kendur minumlah kolagen. Amalkan juga pengambilan madu asli yang memang baik untuk keremajaan kulit yang sentiasa bergetah!